Tableta InfoTouch iTab 800 3G, cadoul perfect de Craciun!

Tableta InfoTouch iTab 800 3G ce asigura o mobilitate totala pare sa fie cadoul perfect de Craciun.


InfoTouch iTab 800 3G este o Tableta PC de 8 inchi, ecran capacitiv multitouch cu o rezolutie de 1024x768 astfel incat majoritatea site-urilor web se vad full screen si dispune de o capacitate de stocare interna de 16Gb, extensibila cu ajutorul portului SDcard cu inca 32 Gb, dispune de conectivitate WiFi, Bluetooth, 3G incroporat, USB 2.0, HDMI si este bazata pe Android 2.3.

 

Tableta dispune de un design deosebit, astfel incat clienti care au testat tableta au si cumparat-o intr-o proportie de 99%, iTab 800 3G bucurandu-se de un real succes inca de la lansare, dovedindu-se o tableta pc bine "echipata" din punct de vedere tehnic si cu un pret excelent, fiind cea mai ieftina tableta 3G de pe piata din Romania.Tableta iTab 800 este foarte usor de manevrat datorita dimensiunii si a greutatii reduse, incapand cu usurinta in orice geanta, poseta sau borseta.

 

Prin modemul 3G integrat, tableta iTab 800 3G se poate conecta, foarte usor, la intenet folosind serviciile celor 3 operatori: DIGI, ORANGE, VODAFONE, toate fiind testate pe aceasta tableta, utilizand setarile ce se gasesc pe www.itab.ro la sectiunea Suport.

 

 

Tableta este echipata si cu iesire HDMI pentru vizionarea filmelor full HD direct pe ecranul unui LCD TV, putand rula cele mai utilizate formate video.

InfoTouch iTab 800 3G vine cu o serie de aplicatii preinstalate precum Android Market, ereader de carti electronice, Gmail, Maps, Player Video, Player audio.

Avand acces garantat la Android market , aveti automat acces la peste 200000 aplicatii si jocuri pentru Android.

 

 

InfoTouch Systems este o companie romanesca specializata pe tehnologia touchscreen, producand sau distribuind in Romania echipamente bazate pe aceasta tehnologie. Cu o experienta de peste sapte ani, InfoTouch produce si comercializeaza sisteme infochiosc marca InfoTouch, sisteme interactive complexe bazate pe tehnologia touchscreen, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch infoTouch iTable, sisteme POS touchscreen, sisteme All in One PC multitouch, tablete PC InfoTouch iTab.
InfoTouch, BeTouch, InfoTouch iTable, InfoTouch iTab sunt marci inregistrate InfoTouch Systems S.R.L.

 

Detalii, specificatii tehnice, imagini, video prezentare, performante : click aici !