InfoTouch lanseaza iTab Raptor 10 - Quad Core

 

Cea mai performantă tabletă sub brand românesc vine de la InfoTouch: iTab Raptor 10

 

București, 25 septembrie 2013 - InfoTouch Systems, companie românească specializată pe tehnologia touchscreen, a lansat astăzi iTab Raptor 10, cea mai performantă tabletă comercializată la ora actuală pe piață sub brand românesc.

iTab Raptor 10, cu o dimensiune generoasă de 10.1”, vine cu un raport calitate-preț excelent, pozitionandu-se ca o tabletă ce acoperă perfect nevoile de portabilitate și multimedia ale utilizatorilor cu grijă pentru bugetul propriu. tableta-itab-raptor10-box

 

Noua tabletă InfoTouch Raptor 10 este un vârf de performanță printre brandurile românești la ora actuală. Integrează un procesor quad core Cortex A9, Rockchip RK3188 fabricat pe tehnologia de 28 nm, cu GPU Mali400 MP4. Cu rezultate foarte bune în testele de specialitate, iTab Raptor 10 a fost gândită pentru o utilizare cât mai fluidă, bazată pe rapiditate și multitasking.

„Ne-am dorit să venim pe piața autohtonă cu o tabletă care să reprezinte cu adevărat cerințele clienților: performanță la 10 inci, autonomie marită a bateriei, totul într-un preț accesibil. Credem că modelul iTab Raptor 10 reprezintă o tabletă potrivită pentru orice nevoie de utilizare, adaptată oricărui buget.” - a declarat Sorin Badoiu, CEO InfoTouch Systems.

Ecranul de 10.1”, Samsung PLS, are o rezoluție de 1280x800 megapixeli și unghi de vizibilitate de 178 grade, oferă o experiență de vizionare deosebit de plăcută, indiferent dacă este vorba de fotografii, videoclipuri, filme sau pur și simplu de navigare pe Internet sau de editarea unor documente.

Bateria InfoTouch iTab Raptor 10, de 7200 mAh, combinată cu opțiunea de light senzor, facilitează prelungirea experienței de utilizare până la 10 ore de rulare de filme HD, 8 ore de navigare internet sau până la 6 ore de jocuri 3D. Conectivitatea include HDMI, WiFi, Bluetooth, permițând atașarea diferitelor periferice prin Bluetooth - căști, tastaturi, boxe.

Sistemul de operare preinstalat, Android 4.2.2, este completat de capacități multitasking și jocuri 3D, suportând personalizare prin acces direct în Google Play. Tableta InfoTouch vine cu 1 GB de RAM și oferă spațiu de stocare de 16 GB, care poate fi și extins cu până la 32 GB, prin micro SDHC.

Tableta InfoTouch iTab Raptor 10 va fi disponibilă începând cu data de 26 septembrie 2013, la prețul de 999 lei. Pentru primii clienți, vor exista prețuri și pachete promoționale, prin site-ul www.itab.ro și partenerii InfoTouch.

Despre InfoTouch:

InfoTouch Systems este o companie specializată pe tehnologia touchscreen, producând sau distribuind în România echipamente bazate pe aceatsa tehnologie. Cu o experiență de peste noua ani, InfoTouch produce și comerializează sisteme InfoChiosc marca InfoTouch, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch, sisteme POS touchscreen, sisteme all în one PC multitouch, tablete PC multitouch.

InfoTouch, BeTouch, InfoTouch iTable, InfoTouch iTab sunt mărci inregistrate InfoTouch Systems S.R.L, toate celelalte mărci menționate aparținand companiilor respective.