InfoTouch lanseaza iTab1012 3G, noua tableta de 10.1 inchi IPS dual core CPU+ quad core GPU MALI si 3G intergrat pentru o mobilitate totala!

 

itab1012-3g-008Tableta iTab 1012 3G cu procesor RK3066 Dual Core si Quad Core GPU Mali400, ecran de 10.1 inchi IPS 1280x800 capacitiv, 2Gb ROM, 1Gb RAM, 16Gb Flash care ruleaza sistemul de operare Android 4.1.1 cu suport Flash 11.1 si se conecteaza la internet prin Wi-Fi sau 3G intern poate fi acum comandata la pret promotional!

 

Noua tableta pc InfoTouch iTab 1012 3G vine sa completeze gama de tablete PC iTab  si se adreseaza in special segmentului bussiness.

Tableta InfoTouch iTab 1012 3G dispune de un ecran 10.1" IPS cu rezolutia 1280x800, luminozitate 350 nits, contrast 600:1 si tehnologie capacitiva 10 puncte, procesor dual core Rockchip Cortex A9 RK3066, 2Gb ROM, 1Gb RAM, 16 Gb memorie interna de stocare, doua web cam-uri , una frontala de 2Mpx iar cealalta de 5Mpx, un port microSD ce suporta extinderea memoriei de stocare cu inca 32 Gb, WiFi b/g/n ce asigura conectarea la internet la viteze foarte mari, Bluetooth ce suporta conectarea de periferice fara fir, 1 port miniUSB pentru conectarea la PC si transferul de imagini si video si 1 port mini USB-OTG pentru conectarea de device-uri externe: tastatura, mouse,1 port mini HDMI 1.4 ce permite vizualizarea de firlme full HD pe TV-ul dumneavoastra.

Android 4.1 preinstalat pentru o performanta crescuta

Viteza de reactie si grafica imbunatatita, tastatura mai inteligenta ( include si tastatura cu diacritice romanesti), aplicatie de cautare imbunatatita, update al aplicatiilor inteligent, browser internet cu performante imbunatatite pentru o incarcare mai rapida a paginilor web.

IPS display

Bucura-te alaturi de cei dragi atunci cand vizionati filme, poze din albumul de familie sau va jucati.

Ecranul de tip IPS (In-Plane Switching-ecranul LED folosit prima data pe iPad1) permite vizionarea de imagini clare, fara distorsiuni de culoare, viu colorate, din orice unghi pana la 178 de grade, indiferent cum rotim sau inclinam tableta, ceea ce ofera un confort sporit pentru ochi atunci cand citim ore intregi.

Grafica performanta

Tableta are incorporat un Quad Core GPU Mali 400 ce asigura o experienta placuta in jocurile 3D sau rularea filmelor Full HD atat pe tableta cat si prin portul HDMI pe un LCD TV, in acelasi timp.

Conexiune HDMI

Tableta dispune de un port HDMI ce suporta functia de " twin" adica ceea ce ruleaza pe tableta se poate vizualiza si pe LCD TV , in acelasi timp.

Puteti acum sa va jucati impreuna cu prietenii, tableta devenind o adevarata consola de jocuri, prin utilizarea portului HDMI si conectarea la un LCD-TV de dimensiuni mari sau urmarii un film pe TV-ul dumneavoastra.

Bateria de capacitate mare din interiorul tabletei asigura o autonomie de cel putin 6 ore la redarea de filme.De asemenea playerul video poate reda filmele cu subtritare si dispune de functia picture-in picture, putand astfel urmarii un film in timp ce navigati pe internet sau editati un document.

Conexiune 3G , WiFi si Bluetooth pentru mobilitate maxima!

Tableta dispune de 3G HSPA/WCDMA intern ( modem 3G integrat) si permite realizarea de conexiuni la internet 3G download de pina la 7.2 Mbps su upload de pina la 5.76 Mbps. Nu trebuie decat sa introduci un SIM 3G de date de la operatorii GSM din ROMANIA si esti online, gata sa navighezi pe internet, sa iti citesti emailul sau sa vezi ce iti mai fac prietenii de pe Facebook.

Conexiunea WiFi de viteza mare ne ajuta la vizionarea de filme online, la transferul de fisiere foarte mari , la navigarea rapida pe internet.

Tableta iTab 1012 3G Dual Core dispune si de conexiune Bluetooth ce poate asigura interconectarea cu diverse periferice: casti audio Bluetooth, boxe audio Bluetooth, tastatura Bluetooth, GPS Bluetooth, game-paduri Bluetooth.

Noua tableta pc  iTab 1012 3G Dual Core vine cu o serie de aplicatii preinstalate precum Android Market ( Google Play) preinstalat, cea ce permte accesul la cele peste 600000 de aplicatii si jocuri, E-reader de carti electronice, Gmail,  Player Video, Player audio. Flash Player 11.1

Tableta InfoTouch iTab1012 3G Dual Core poate fi testata si comandata acum si din showroom-urile sau de pe magazinele online pcgarage.ro, koyos.ro, azerty.ro, kauf.ro.

Cautam parteneri, revanzatori, magazine online si retail pentru comercializarea tabletelor pc InfoTouch iTab.

Informatii de pret, specificatii complete, prezentari video, benchmark-uri pot fi gasite pe www.itab.ro

Despre INFOTOUCH

InfoTouch Systems este o companie romanesca specializata pe tehnologia touchscreen, producand sau distribuind in Romania echipamente bazate pe aceasta tehnologie. Cu o experienta de peste sapte ani, InfoTouch produce si comercializeaza sisteme infochiosc marca InfoTouch, sisteme interactive complexe bazate pe tehnologia touchscreen, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch infoTouch iTable, sisteme POS touchscreen, sisteme All in One PC multitouch, tablete PC InfoTouch iTab.
InfoTouch, BeTouch, InfoTouch iTable, InfoTouch iTab sunt marci inregistrate InfoTouch Systems S.R.L.