InfoTouch lanseaza iTab1011, noua tableta de 10.1 inchi IPS dual core CPU+ quad core GPU MALI !

 

InfoTouch iTab 1011 cu ecran de 10.1 inchi IPS 1280x800 capacitiv, 1Gb RAM, 16Gb Flash care ruleaza sistemul de operare Android 4.0.4 cu suport Flash 11.1 si se conecteaza la internet prin Wi-Fi sau 3G extern pot fi acum pre-comandate la preturi speciale.

Noua tableta pc InfoTouch iTab 1011 vine sa completeze gama de tablete PC iTab  si se adreseaza in special segmentului bussiness.

 

Tableta InfoTouch iTab 1011 dispune de un ecran 10.1" IPS cu rezolutia 1280x800, luminozitate 350 nits, contrast 600:1 si tehnologie capacitiva 10 puncte, procesor dual core Rockchip Cortex A9 RK3066, 1Gb ROM, 1Gb RAM, 16 Gb memorie interna de stocare, doua web cam-uri, un port microSD ce suporta extinderea memoriei de stocare cu inca 32 Gb, WiFi b/g/n ce asigura conectarea la internet la viteze foarte mari, Bluetooth, 1 port microUSB/OTG pentru conectarea la PC si transferul de imagini si video si pentru conectarea de device-uri externe: modem 3G, tastatura, mouse.

 

 

Jocuri 3D

Tableta pc iTab 1011 are un GPU de 4 core ARM Mali-400 cu o performanţă foarte bună în 3D atat in procesare grafică cat şi jocuri 3D si vine cu modulul Google services ceea ce permite a rula jocuri care au nevoie autentificare in Google play.

 

 

Tableta dispune de un port HDMI ce suporta functia de " clone" adica cea ce este pe tableta se poate vizualiza si pe LCD TV , in acelasi timp.

Cele 2 baterii de 3600 mAh din interiorul tabletei asigura o autonomie de cel putin 8 ore la redarea de filme.De asemenea playerul video poate reda filmele cu subtritare.

 

Noua tableta pc  iTab 1011 vine cu o serie de aplicatii preinstalate precum Android Market ( Google Play) preinstalat, cea ce permte accesul la cele peste 500000 de aplicatii si jocuri, ereader de carti electronice, Gmail,  Player Video, Player audio.

 

Despre INFOTOUCH

InfoTouch Systems este o companie romanesca specializata pe tehnologia touchscreen, producand sau distribuind in Romania echipamente bazate pe aceasta tehnologie. Cu o experienta de peste sapte ani, InfoTouch produce si comercializeaza sisteme infochiosc marca InfoTouch, sisteme interactive complexe bazate pe tehnologia touchscreen, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch infoTouch iTable, sisteme POS touchscreen, sisteme All in One PC multitouch, tablete PC InfoTouch iTab.
InfoTouch, BeTouch, InfoTouch iTable, InfoTouch iTab sunt marci inregistrate InfoTouch Systems S.R.L.