InfoTouch extinde gama de tablete iTab cu inca 2 modele iTab801 si iTab971!

 

InfoTouch iTab 801 cu ecran de 8 inchi 1024x768 capacitiv, 1Gb RAM, 16Gb Flash, si InfoTouch iTab 971 cu ecran de 9.7" IPS, 1024x768 capacitiv, 1Gb RAM, 8gb Flash bazate pe procesorul Cortex A8 1 Ghz care ruleaza sistemul de operare Android 4.0.3 cu suport Flash 11.1 si se conecteaza la internet prin Wi-Fi sau 3G extern vor fi disponibile in Romania la preturi promotionale de lansare incepand de la 699 Lei*.

 

Noile tablete pc InfoTouch iTab 801 si iTab 971 vin sa completeze gama de tablete PC iTab ce se adreseaza segmentului home-user sau pentru cei ce vor sa isi cumpere pentru prima data o tableta si sa se familiarizeze cu cel mai nou sistem de operare Android ICS. Cea ce le deosebeste de tabletele din aceeasi gama este faptul ca vin direct cu o memorie RAM de 1Gb si cu Android 4.0.3 preinstalat, acest lucru facand ca aplicatiile sau jocurile sa ruleze mult mai rapid.

 

Tableta InfoTouch iTab 801 dispune de un ecran 8" LED cu rezolutia 1024x768 si tehnologie capacitiva 5 puncte, procesor Rockchip Cortex A8, 1Gb ROM, 1Gb RAM, 16 Gb memorie interna de stocare, doua web cam-uri, un port microSD ce suporta extinderea memoriei de stocare cu inca 32 Gb, WiFi b/g/n ce asigura conectarea la internet la viteze foarte mari, 1 port miniUSB pentru conectarea la PC si transferul de imagini si video, 1 port full USB OTG pentru conectarea de device-uri esterne: modem 3G, tastatura, mouse,1 port micro HDMI pentru vizualizarea de filme full-HD pe TV-ul dumneavoastra.

Capacitatea bateriei de 6000 mAh asigura o autonomie de cel putin 8 ore la redarea de filme.De asemenea playerul video poate reda filmele cu subtritare.

 

Tableta InfoTouch iTab 971 dispune de un ecran 9.7" IPS cu rezolutia 1024x768 si tehnologie capacitiva 10 puncte, procesor Rockchip Cortex A8, 1Gb ROM, 1Gb RAM, 8/16 Gb memorie interna de stocare, doua web cam-uri, un port microSD ce suporta extinderea memoriei de stocare cu inca 32 Gb, WiFi b/g/n ce asigura conectarea la internet la viteze foarte mari, 1 port microUSB pentru conectarea la PC si transferul de imagini si video, 1 port OTG pentru conectarea de device-uri esterne: modem 3G, tastatura, mouse.

Capacitatea bateriei de 8000 mAh asigura o autonomie de cel putin 8 ore la redarea de filme.De asemenea playerul video poate reda filmele cu subtritare.

 

Noile tablete pc  iTab 801 si iTab971 vin cu o serie de aplicatii preinstalate precum Android Market ( Google Play) preinstalat, cea ce permte accesul la cele peste 200000 de aplicatii si jocuri, ereader de carti electronice, Gmail,  Player Video, Player audio.

 

Preturile de lista cat , preturile promotionale de lansare ce pornesc de la 699 lei* ( pentru primele 100 precomenzi) cat si specificatiile tehnice complete se afla afisate pe www.itab.ro

Despre INFOTOUCH

InfoTouch Systems este o companie romanesca specializata pe tehnologia touchscreen, producand sau distribuind in Romania echipamente bazate pe aceasta tehnologie. Cu o experienta de peste sapte ani, InfoTouch produce si comercializeaza sisteme infochiosc marca InfoTouch, sisteme interactive complexe bazate pe tehnologia touchscreen, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch infoTouch iTable, sisteme POS touchscreen, sisteme All in One PC multitouch, tablete PC InfoTouch iTab.
InfoTouch, BeTouch, InfoTouch iTable, InfoTouch iTab sunt marci inregistrate InfoTouch Systems S.R.L.