InfoTouch lanseaza iTab 701, noua tableta de 7 inchi cu 1Gb RAM si ICS 4.0.3 .

 

InfoTouch iTab 701 cu ecran de 7 inchi 800x480 bazat pe procesorul Cortex A8 1 Ghz care ruleaza sistemul de operare Android 4.0.3 cu suport Flash 11.1 si se conecteaza la internet prin Wi-Fi si 3G extern este disponibila acum in Romania la pretul promotional de lansare de numai 499 Lei*.

Noua tableta pc InfoTouch iTab 701 se adreseaza segmentului home-user sau pentru cei ce vor sa isi cumpere pentru prima data o tableta si sa se familiarizeze cu cel mai nou sistem de operare Android ICS. Cea ce o deosebeste de tabletele din aceeasi gama este faptul ca iTab 701 vine direct cu o memorie RAM de 1Gb si cu Android 4.0.3 preinstalat, acest lucru facand ca aplicatiile sau jocurile sa ruleze mult mai rapid.Tableta dispune de un ecran LED cu rezolutia 800x480 si tehnologie capacitiva 5 puncte, processor Rockchip Cortex A8, 8 Gb memorie interna de stocare, web cam, un port microSD ce suporta extinderea memoriei de stocare cu inca 32 Gb, WiFi b/g/n ce asigura conectarea la internet la viteze foarte mari, 1 port micro-USB pentru conectarea la PC si transferul de imagini si video, 1 port OTG pentru conectarea de device-uri esterne: modem 3G, tastatura, mouse.

Capacitatea bateriei este de 4500 mAh si asigura o autonomie de cel putin 5 ore la redarea de filme.De asemenea playerul video poate reda filmele cu subtritare.

InfoTouch iTab 701 vine cu o serie de aplicatii preinstalate precum Android Market preinstalat, cea ce permte accesul la cele peste 200000 de aplicatii si jocuri, ereader de carti electronice, Gmail,  Player Video, Player audio.

Pretul de lista este 599 lei iar pretul promotional de lansare este 499 Lei* pentru primele 100 comenzi.Mai multe detalii si comenzi pe www.itab.ro

Despre INFOTOUCH

InfoTouch Systems este o companie romanesca specializata pe tehnologia touchscreen, producand sau distribuind in Romania echipamente bazate pe aceasta tehnologie. Cu o experienta de peste sapte ani, InfoTouch produce si comercializeaza sisteme infochiosc marca InfoTouch, sisteme interactive complexe bazate pe tehnologia touchscreen, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch infoTouch iTable, sisteme POS touchscreen, sisteme All in One PC multitouch, tablete PC InfoTouch iTab.
InfoTouch, BeTouch, InfoTouch iTable, InfoTouch iTab sunt marci inregistrate InfoTouch Systems S.R.L.