Primul stoc(lot) de tablete pc InfoTouch iTab 800 3G se apropie de epuizare!

Stocul de tablete InfoTouch iTab 800 3G se apropie vertiginos de epuizare. Se pare ca tabletele InfoTouch iTab cu 3G integrat au prins la utilizatorul roman, care doreste mobilitate totala.

Tableta se poate conecta la internet prin WiFi sau prin sim-ul de date 3G de la DIGI, Orange sau Vodafone, pentru navigare pe internet, acces email, Android market acces, vizualizare website-uri ce contin Flash 10.3, vizualizare videoclipuri Youtube ata in brower cat si full screen.Cartela DiGi se instaleaza cel mai rapid si simplu, practic doar introduci simul 3G in slot si detecteaza automat setarile.

Si ca un pont, DiGi da gratuit un sim 3G pentru toti abonatii de internet prin fibra optica. Atentie nu cereti stickul de internet DiGi( care este de fapt un modem USB+ un SIM 3G) pentru ca nu prea este pe stoc, dar cartele 3G exista, practic de aceste sim-uri aveti nevoie pentru a fi folosite cu tabletele pc InfoTouch iTab 800 3G.

 

De asemenea utilizatorul poate urmarii filme( inclusiv .mkv) pina la 6 ore utilizare continua, asculta muzica pina la 10 ore continuu direct de pe un stick USB 2.0 extern sau de pe SDcard, navigare pe internet pina la 6 ore, sau pur si simplu sa se relaxeze cu un joc captivant sau citind o carte electronica(ebook) direct de pe tableta.