Politica de retur

Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti vom livra banii in cont-ul Dvs. bancar 

1. RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMATOAREI LEGI: 

Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative


"Consumatorul- persoana fizica are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii). 
Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original (in cazul in care pe certificat sunt mai multe produse, se va returna o copie de pe acesta).
Produsul se va returna prin prezenta personala la sediul InfoTouch sau se va trimite prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client. Returnarea unui produs nu se poate face prin curierii InfoTouch.

2. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE: 
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri; produsele a caror folii de protectie au fost eliminate, produsele cu ambalajele deteriorate, rupte, incomplete

Prin acesta cale va informam ca ne dorim sa fim un magazin online ceea ce inseamna ca majoritatea comenzilor ar trebui livrate prin curieri. Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

In cazul produselor achizitionate ( persoane fizice ) de la sediul firmei termenul este de max. 48 h.

Returnarea baniilor se va face intr-un termen de maxim 30 de zile de la primirea returului. Pentru returnarile prin curier, returnarea baniilor se va face prin banca si in acest caz trebuie sa dispuneti de un cont bancar.

Pentru produsele returnate la sediu, returnarea baniilor se va face prin banca indiferent de modalitatea prin care a fost platit produsul la ridicare, in plus, clientilor care au achitat cu cardul li se vor scadea din suma totala 1,6%, taxa ce reprezinta costuri ( taxe ) bancare.

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri - in limita stocului disponibil) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garnatie, conform legii 449/2003.

Pentru achizitiile de la sediu sau pentru cele pe persoana juridica, indiferent de metoda de livrare, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produsului in cazuri de retururi repetate, clienti recalcitranti, depasirea termenului de returnare, neindeplinirea conditiilor de returnare sau neacceptarea penalizarilor.

Pentru orice alte detalii suplimentare: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Comanda telefon:

L-V, orele: 9:00 -17:00

sales@itab.ro

sales1: 0741202608

 

sales2: 0744386744

 

 

telefon fix:

031 1047 301

021 346 0088

Comanda email:

sales